Chocolade,Bonbons en kersthuisjes.

Wij gebruiken eerlijke chocola van Callebaut uit Belgie en werken met puur, melk en wit. Het interieur van de bonbons wordt gemaakt van een zachte ganasch-vulling die gemaakt wordt van onder andere slagroom, roomboter, noten, en vruchten. De marsepeinen vullingen maken we van een combinatie van kwaliteitsmarsepein met bijvoorbeeld noten, gekonfijte sinaasappel en likeur. De deelnemers maken een aantal vullingen voor de bonbons ook zelf. We gaan de vullingen doorhalen met een jasje van chocolade om ze daarna te decoreren. Een aantal vullingen worden vanwege de stollingstijd door ons van te voren op ambachtelijke wijze gemaakt.
Tijdsduur: Deze workshop duurt 4 uur. Je krijgt de bonbons in een mooie verpakking mee naar huis. prijs op aanvraag.

Chocolade hart met bonbons

Dit is een ingekorte variant op de bovenstaande workshop. uitermate geschikt voor grote groepen en personeelsfeesten vanaf circa 20 personen. De deelnemers gaan de vooraf bereide vullingen voorzien van een jasje van pure en/of melk chocolade om ze daarna te decoreren. Terwijl de  bonbons opstijven gaan we de deksel van het chocolade hart met een zelfgemaakte marsepeinen roos of andere bloem decoreren. Met een cornetje (papieren spuitzakje) gevuld met glazuur kunt u het geheel nog verfraaien. Vervolgens gaat u de bodem van het hart vullen met de opgesteven bonbons en krijgt u het geheel in een luxe verpakking mee naar huis. Tijdsduur: Deze workshop duurt afhankelijk van het aantal deelnemers 2 uur.

Kersthuisje 

vanaf 9 november starten wij iedere zondag met de kersthuisjesworkshop. Bij aanvang laten wij je zien hoe de huisjes gegoten worden. Voordat het huisje in elkaar gezet kan worden, ga je eerst de decoraties op de muren, ramen, en deuren aanbrengen. Tijdens het drogen gaan we de figuren maken die rond om het huisje komen. Daarna gaan we met behulp van chocolade het huisje in elkaar zetten. Als kerst op de taart gaan we het dak met een mooie sneeuwlaag bedekken.Het geheel weegt circa 1.5 kg en de huisjes zijn in melk of pure chocolade verkrijgbaar. Deze workshop duurt een hele dag. De kosten zijn incl decoraties € 89.00 p/p.                                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

Terug naar overzicht    Contact opnemen



Taartenworkshop Edam - Volendam